PRIPREME ZA NOVOGODIŠNjE PRAZNIKE U BRATUNCU

Glavna slika

Ovih dana u Bratuncu se odvijaju pripreme za nadolazeće novogodišnje praznike, a kao jedna od njih je obezbjeđivanje paketića za naše mališane koji pohađaju dječiji vrtić, sve osnovne i srednje škole na području naše opštine. Da obradujemo naše mališane, veliku podršku smo dobili od engleske humanitarne organizacije ''T4U''  i Crvenog Krsta, koji su uspjeli da prikupe na stotine paketića za djecu sa područja opštine Bratunac.

Opština Bratunac je obezbjedila logističku podršku za nabavku ovih paketića, a u narednom periodu ćemo deo paketića dodijeliti mališanima iz porodica za ugroženim socijalnim statusom, a ovu aktivnost sprovešćemo posredstvom JU ''Centar za socijalni rad''.

Takođe, u toku su pripreme za novogodišnje ukrašavanje grada, u skladu sa raspoloživim sredstvima opštine. U okviru ove aktivnosti biće postavljeno novogodišnje osvjetljene u užem centru grada, na šetališnoj zoni Trga Miloša Obilića, zatim na gradskoj pozornici, na kojoj su predviđene i određene priredbe tokom praznika.

Podsjećamo u toku su i prijave ekipa za jubilarni 25.-i novogodišnji turnir u malom fudbalu, koji počinje 20. decembra, a mjesto održavanja je sportska dvorana u Bratuncu.

PRAZNICI NAM STIŽU !!!