PROGRAM PROVOĐENJA JAVNE RASPRAVE O NACRTU REBALANSA BUDŽETA OPŠTINE BRATUNAC ZA 2022 GOD. I NACRTU BUDŽETA ZA 2023.GOD.

Glavna slika

Javne rasprave o Nacrtu rebalansa Opštine Bratunac za 2022. godinu i Nacrtu budžeta Opštine Bratunac za 2023. godinu biće održane u sledećim terminima:

Dana 12.12.2022. godine, sa predstavnicima budžetskih korisnika, biće održana javna rasprava u zgradi Opštine Bratunac u sali za sastanke broj 34, sa početkom u 10 časova. Očekuje se prisustvo predstavnika Opštine Bratunac, Dječijeg vrtića „Radost“, Centra za socijalni rad, Doma kulture, Turističke organizacije, Srednjoškolskog centra i Narodne biblioteke (za ovu aktivnost zadužuje se Odjeljenje za finansije).

Dana 13.12.2022. godine, sa predstavnicima korisnika grantova koji nemaju svoje budžetske pozicije, predstavnicima nevladinih i neprofitnih organizacija, predstavnicima mjesnih zajednica i ostalim zainteresovanim pravnim i fizičkim licima biće održana javna rasprava takođe u sali za sastanke broj 34 sa početkom u 13 časova.

Na internet stranici Opštine Bratunac (www.opstinabratunac.com) je objavljen Nacrt Rebalansa budžeta opštine Bratunac za 2022.god., i Nacrt budžeta za 2023.godinu, kako bi se posjetioci blagovremeno upoznali sa materijalom, a zainteresovani mogu dati svoje primjedbe, predloge i sugestije elektronskim putem na adresu finbrat@teol.net (nosilac aktivnosti: Odjeljenje za finansije) ili lično na dan kad budu organizovane javne rasprave.

Komentare, sugestije i mišljenja je moguće poslati do 12.12.2022. godine, a isti će biti razmatrani od strane obrađivača i predlagača pri izradi Predloga Rebalansa budžeta opštine Bratunac za 2022 god.i Predloga Budžeta za 2023.godinu.

 

OBRAĐIVAČ:                                                       

ODJELjENjE ZA FINANSIJE                     

 

PREDLAGAČ:

NAČELNIK OPŠTINE

 

Nacrt rebalansa budžeta opštine Bratunac za 2022.godinu možete pogledati i preuzeti OVDJE.

 

Nacrt budžeta opštine Bratunac za 2023.godinu možete pogledati i preuzeti OVDJE.