PROSLAVA SRPSKE NOVE GODINE U KRAVICI

Glavna slika

Sinoć je održan sastanak v.d. Načelnika opštine Bratunac g-dina Branislava Trišića sa predstavncima Savjeta mjesne zajednice Kravica te članovima crkvenog odbora u ovom selu, a teme sastanka bile su organizovani doček srpske Nove godine, organizacija novogodišnjeg turnira pod okriljem FK ''Polet'' Kravica, kao i ostale tekuće teme od značaja za život stanovnika ovog najvećeg bratunačkog sela.

Opština Bratunac kao i do sada biće pokrovitelj navedenih manifestacija, a ove godine sa značajnijim sredstvima i većim učešćem u organizaciji istih. Na sinoćnjem sastanku razgovaralo se i o infrastrukturnim pitanjima u ovom selu te su istaknuti prioriteti koji će se rješavati u narednom periodu, a među njima su asfaltiranje ulaznog puta u selo iz pravca Spomen kompleksa u Kravici kao i pitanje seoskog vodovoda.

Ovim putem u ime Mjesne zajednice Kravica upućujemo poziv svim ljudima koji proslavljaju srpsku Novu godinu da su dobrodošli na narodno veselje u ovom selu, a program će početi 13.01.2023. u 21:00 čas u krugu OŠ ''Petar Kočić'' u ovom mjestu. Takođe, pozivamo zainteresovane sportske ekipe da se prijave za učešće u novogodišnjem turniru, a prijave da dostave do nedelje 15.01.2023. do 11:00 časova kod predstavnika FK ''Polet'' Kravica (tel: 065 731 936).

 

Dobrodošli u Kravicu !