SRBIJA UZ SRPSKU - SRBIJA UZ BRATUNAC

Glavna slika

Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, objavio je na svom Instagram profilu videozapis u kojem poručuje da će Srbija uvijek biti uz svoj narod na Kosovu i Metohiji i Republici Srpskoj.

U videosnimak objavljen na Vučićevom Instagram nalogu ubačeno je njegovo obraćanje iz Bajine Bašte, na kojem je srbijanski predsjednik poručio da će Srbija uvijek pružati podršku.

Vučić je tu poruku posebno uputio osobama koje su na skup u Bajinu Baštu došle iz Bratunca, Srebrenice i Skelana, poručivši da će uvijek biti potpomognuti i ekonomski i na svaki drugi mogući način.

- Mi naš narod nećemo ostaviti na cjedilu. To je poruka i našem narodu na Kosovu i Metohiji, to je poruka našem narodu svuda. Hvala vam živjela Srbija i živjela Republika Srpska, rekao je Vučić.

Vučić je najavio niz projekata koji su od važnosti za razvoj opštine Bratunac, kao i opštine Srebrenica. 

Podrška koja je pružena Vučiću od strane stanovnika Bratunca, tokom javnog skupa u Bajinoj Bašti, predstavlja zahvalnost zbog podrške bratske Srbije narodu u Bratuncu i Republici Srpskoj. 

Podsjećamo da je Srbija finansirala izgradnju novog mosta "Bratoljub" sa oko 13.000.000 €, izgradnju nove zgrade Opštine Bratunac sa 500.000 €, a u zamjenu stolarije Osnovne škole "Vuk Karadžić", Srbija je ranije uložila 100.000 €. 

Hvala bratskoj Srbiji za sve što je učinila i što čini za našu Srpsku i naš Bratunac, jer samo ljubavlju prema narodu i državi možemo prevazići sve poteškoće sa kojima se susrećemo. Samo kroz zajedništvo možemo očuvati ono što je srpsko, a to su naše države - Republika Srpska i Republika Srbija!

 

Video sa Vučićevog Instagram profila možete pogledati ovdje:

https://www.instagram.com/p/CSuNYLJo8wI/?utm_medium=copy_link