STAN ZA SARU ĆIRKOVIĆ OD OPŠTINE BRATUNAC I LOKALNIH PRIVREDNIKA

Glavna slika

Načelnik opštine Bratunac Lazar Prodanović danas je u svom kabinetu upriličio prijem za bokserku Saru Ćirković i tom prilikom joj uručio odluku o obezbjeđenju sredstava za kupovinu stana u Bratuncu.

Opština Bratunac će u saradnji sa lokalnim privrednicina obezbjediti sredstva za kupovinu dvosobnog stana do 60 m2 u užem gradskom području Bratunca, a kao nagradu za Sarin plasman na Olimpijske igre u Parizu 2024 i osvajanje titule šampiona Evrope - naznačeno je u odluci.

Načelnik Prodanović je izrazio zadovoljstvo što je u prilici da nagradi prvu sportiskinju iz Bratunca koja je izborila učešće na Olimpijskim igrama.

- Opština Bratunac i lokalni privrednici će obezbjediti sredstva za kupovinu stana za Saru.To je minimum koji ova mlada osoba zaslužuje. Ponosni smo što će na Olimpijskim igrama predstavljati Bratunac, Republiku Srpsku i Srbiju. Ogroman uspjeh je sam plasman. Ponosni smo na nju i uvjereni smo da će ostvariti dobre rezultate - rekao je Prodanović.

Sara je zahvalila načelniku i istakla da je jako srećna i zadovoljna zbog ovog gesta.

- Krećem na Olimpijske igre i sigurna sam da ću ih učiniti ponosnim. Pripreme kreću 5. jula u Francuskoj i biću tamo prije početka Olimpijskih igara. Očekujem jako teške mečeve, ali sam sigurna da mogu da stignem do medalje - navela je Sara.

Olimpijske igre održaće se u Parizu u periodu od 26. jula do 11. avgusta 2024. godine. Ovim putem Sari još jednom čestitatamo i radujemo se njenom daljem uspjehu.