STRATEGIJA RURALNOG RAZVOJA OPŠTINE BRATUNAC 2023-2030

Glavna slika

Opština Bratunac u saradnji sa Vladom Republike Italije i Mediteranskim poljoprivrednim Institutom u Bariju realizuje  ANC projekat kojim je predviđena izrada Strategije ruralnog razvoja opštine Bratunac za period 2023-2030, što predstavlja prvi sektorski strateški dokument iz navedene oblasti.

 U tom smislu Opština Bratunac ovim putem daje tekst Strategije RR na javni uvid, a u cilju ''bottom up'' pristupa procesa izrade strateških dokumenata. Strateški dokument obuhvata situacionu analizu, predlog SWOT analize i definisane strateške ciljeve, mjere, indikatore, modele finansiranja i druge propisane segmente.

Takođe u cilju što sveobuhvatnijeg pristupa izradi ovog važnog dokumenta, održaće se druga javna prezentacija i javne konsultacije o ovom strateškom dokumentu u petak 2. februara 2024. godine sa početkom u 12:00 časova u sali za prezentacije u zgradi Opštine Bratunac (treći sprat).

Na ovom sastanku prisustvovaće članovi Lokalnog ekpsertskog tima za izradu Strategije kao i ekspertski tim ANC projekta.

Učešće u javnim konsultacijama možete potvrditi na broj telefona:

+387 66 619 514 ili putem mejla na adresu: sasa.stevic@yahoo.com najkasnije do 01.02.2024. godine do 12:00 časova.

 

Tekst Strategije možete pogledati  OVDJE.