VIDOVDANE MOJ OČINjI VIDE, TOBOM VIDIM ŠTO DRUGI NE VIDE

Glavna slika

Šta to danas vidimo?

Vidimo napade na sve tekovine Odbrambeno-otadžbinskog rata. Napade na našu Republiku Srpsku i njene institucije. Napade na svetinje i progone naših vojskovođa. Vidimo laži, propagandu i satanizaciju, ali i pobjedu srpskog naroda.

Vojska Republike Srpske sačuvala je u ratu teritoriju Srpske boreći se junački i štiteći sav svoj narod i slobodu u kojoj danas uživamo. Oni su utkali svoje živote u temelje Republike Srpske.

Zato praznik Vidovdan, koji je sinonim za velika stradanja, ali i velike pobjede, treba da se obilježi uz poruke neizmjerne zahvalnosti svim herojima i to treba njegovati i prenositi na naše potomke, kako ne bismo dozvolili da se zaboravi istorija i istina o jednom hrabrom narodu.

Njihova žrtva obavezuje nas da čuvamo, branimo i gradimo svaku opštinu i svaki grad u Republici Srpskoj i da na taj način opravdamo dug, koji imamo prema junacima srpskog naroda.

U ime građana Bratunca i u svoje ime, upućujem iskrene čestitke povodom obilježavanja Vidovdana – Krsne slave Vojske Republike Srpske.