ZAVRŠNI RADOVI NA UREĐENJU DOSITEJEVE ULICE I PLATOA KOD ZGRADE OPŠTINE

Glavna slika

U toku su završni radovi na uređenju dijela ulice Dositeja Obradovića, koji obuhvataju asfaltiranje saobraćajnice i pješačkih staza, postavljanje dekorativne i ulične rasvjete u pješački plato, te asfaltiranje parkinga u ovoj zoni.

Rekonstruiše se dio trga Miloša Obilića ispred zgrade opštine Bratunac, a radovi obuhvataju zamjenu dotrajalih behaton ploča, pripremu zelenih ostrva za sadnju novog zelenila i postavljanje jarbola ispred administrativnog centra.

Privode se kraju radovi na obnovi zelenih površina na centralnom šetalištu, rasprostire se novi humusni sloj  i dovode vodovodne instalacije, a sutra je najavljeno sađenje 25 odraslih sadnica platana i crvenog hrasta.

U narednim danima privešće se kraju radovi na izgradnji trotoara u ulici Gavrila Principa u dužini od 550 metara, a u toku je i odabir izvođača radova za izgradnju trotoara u Drinskoj ulici i u naselju Moštanice.

Za nekoliko dana kreće potpuna rekonstrukcija ulice Svetog Save na potezu od semafora do ugla sa Kosovskom ulicom, a obuhvatiće rekonstrukciju kolovoznih traka i izgradnju novih pješačkih površina koje će biti popločane behatonom. Ovaj projekat podržan je od JP „Putevi  Srpske“ i biće realizovan u narednih nekoliko nedelja.

Bratunac se gradi!