DOGOVORENA DINAMIKA EKOLOŠKE AKCIJE ''APRIL - MJESEC ČISTOĆE''

Glavna slika

Na juče održanom sastanku Organizacionog odbora ekološke akcije ''April - mjesec čistoće'', dogovoreno je da ova akcija simbolično započne uređenjem i čišćenjem najpopularnijeg bratunačkog izletišta ''Rajska plaža'', i tu u subotu 1. aprila sa početkom u 10:00 časova, a okupljanje učesnika akcije je na platou kod sportskih terena na ''Rajskoj plaži''. Rukavice, vreće za otpad, osvježenje za učesnike akcije obezbjeđuje organizator, a mole se svi učesnici akcije da sa sobom ponesu adekvatan vrtni alat (grabulje, vile, makaze za grane i sl.).

  1. 2. aprila predviđeno je uređenje privatnih dvorišta i balkona u gradu, zatim sređivanje zelenih površina ispred stambenih zgrada, kao i uređenje javnih površina u mjesnim zajednicama.

Organizator akcije ovim putem upućuje apel svim građanima, volonterima, članovima NVO-a i sportskih kolektiva, da uzmu što masovnije učešće u ovoj akciji kako bi rezultati bili što efikasniji.

O daljim akcijama i planovima u okviru ove ekološke inicijative, blagovremeno ćemo obavjestiti javnost.

Svi zainteresovani građani koji žele da uzmu učešće u ovoj akciji, svoju prijavu i prijedloge za unapređenje akcije mogu dostaviti pozivom na broj : +387 66 808 008.

 

ČIST GRAD JE SREĆAN GRAD !!!