JAVNA RASPRAVA O NACRTU REBALANSA BUDžETA ZA 2024.GODINU

Glavna slika

Javne rasprave o Nacrtu rebalansa budžeta Opštine Bratunac za 2024. godinu biće održana 19.09.2024.godine (četvrtak). Pozivaju se svi predstavnici budžetskih korisnika (Dječijeg vrtića „Radost“, Centra za socijalni rad, Doma kulture, Turističke organizacije, Doma Zdravlja, Srednjoškolskog centra i Narodne biblioteke) i predstavnici korisnika grantova koji nemaju svoje budžetske pozicije, predstavnici nevladinih i neprofitnih organizacija, predstavnici mjesnih zajednica i ostala zainteresovana pravna i fizička lica da prisustvuju.  Javna rasprava će biti održana u zgradi Opštine Bratunac u sali za sastanke (treći sprat) sa početkom u 13 časova.

Na internet stranici Opštine Bratunac (www.opstinabratunac.com) je objavljen Nacrt rebalansa budžeta za 2024.godinu, kako bi se posjetioci upoznali sa materijalom, a zainteresovani mogu dati svoje primjedbe, predloge i sugestije elektronskim putem na adresu finbrat@teol.net (nosilac aktivnosti: Odjeljenje za finansije) ili lično na dan kad budu organizovane javne rasprave.

Komentare, sugestije i mišljenja je moguće poslati do 23.09.2024. godine, a isti će biti razmatrani od strane obrađivača i predlagača pri izradi Predloga rebalansa Budžeta za 2024.godinu.

 

Program provođenja javne rasprave o Nacrtu Rebalansa budžeta opštine Bratunac za 2024.godinu možete pogledati i preuzeti OVDJE.

Nacrt Rebalansa budžeta za 2024.godinu možete pogledati i preuzeti OVDJE.

 

OBRAĐIVAČ:                                               

ODJELjENjE ZA FINANSIJE                    

 

PREDLAGAČ:

NAČELNIK OPŠTINE