OBAVJEŠTENjE ZA GRAĐANE ZA MOGUĆNOST GLASANjA PUTEM MOBILNOG TIMA NA LOKALNIM IZBORIMA 2024.GODINE

Glavna slika

Na osnovu člana 19. Pravilnika o upotrebi i izradi izvoda iz Centralnog biračkog spiska („Službeni glasnik BiH“ br. 31/24) Opštinska izborna komisija Bratunac obavještava građane opštine Bratunac da će za predstojeće Lokalne izbore 2024. godine, koji će se održati 06.10.2024. godine, formirati Mobilni tim za lica koja su zbog starosti, bolesti ili invaldnosti vezani za svoje domove.

 

Pozivaju se građani opštine Bratunac da dostave podatake za osobe koje su zbog starosti, bolesti ili invaldnosti vezani za svoje domove, a koji bi željeli glasati putem mobilnoig tima na predstojećim Lokalnim izborima 2024. godine za Izbornu jedinicu 104B Bratunac.

 

Radi evidentiranja naprijed navedenih birača za glasanje putem Mobinog tima, potrebno je dostaviti Opštinskoj izbornoj komisiji Bratunac sljedeće podatke:

 

  1. 1. Ime i pezime
  2. 2. JMBG
  3. 3. Punu adresa prebivališta
  4. 4. Broj telefona
  5. 5. Kopiju medicinske dokumentacije o bolesti i invaliditetu

 

Navedeni podaci mogu se dostaviti na adresu Opštinske izborne komisije Bratunac (Ul. Svetog Save br. 260, 75 420 Bratunac) ili na email adresu 104@oik.izbori.ba najkasnije do 08.09.2024. godine.

 

Nakon prikupljenih podataka Opštinska izborna komisija Bratunac će kontaktirati i obići ove birače kako bi isti potpisali izjavu da žele glasati putem Mobilnog tima.

 

Tekst Obavještenja možete pogledati i preuzeti OVDJE.                                                                      

 

OPŠTINSKA IZBORNA KOMISIJA

              BRATUNAC  

   Ivana Milanović, dipl.pravnik