POTPISAN UGOVOR O UPLATI SREDSTAVA ZA KUPOVINU STANA SARI ĆIRKOVIĆ

Glavna slika

Kao što je ranije najavljeno, načelnik opštine Lazar Prodanović i bokserka Sara Ćirković, danas su potpisali ugovor, na osnovu kojeg će opština Bratunac uplatiti Sari sredstva za kupovinu stana zbog ostvarenih izuzetnih rezultata u sportu: osvajanje titule šampiona Evrope u boksu i plasmana na Olimpijske igre u Parizu 2024. godine.

Osim opštine Bratunac, koja u kupovini stana za ovu uspješnu sportistkinju učestvuje sa iznosom od 76.800,00 KM, sredstva za tu namjenu obezbjedili su i Udruženje građana "Mlakva" Kravica i firme "Petroprojekt" i "Auto moto trade".

Načelnik Prodanović je istakao da je danas realizovana ranije donesena odluka kojom je opština obezbjedila sredstva za kupovinu stana.

- Sara Ćirković je uzor mladima, ne samo u Bratuncu, već i šire. Njen uspjeh je utolko veći jer dolazi iz malog mjesta. Zbog toga, opština joj dodjeljuje dvosoban stan u u novogradnji, površine 54 m2 - rekao je Prodanović.

Načelnik se zahvalio Udruženju građana "Mlakva" Kravica i firmama "Petroprojekt" i "Auto moto trade" koji aktivno učestvuju u afirmaciji vrhunskog sporta.

Sara je izrazila zahvalnost i sreću zbog ovog gesta i istakla da će se potruditi da u budućnosti pravi još mnogo dobrih rezultata kojima će obradovati Bratunac.

Udruženje građana "Mlakva" Kravica i firme "Petroprojekt" i "Auto moto trade" učestvovali su sa po 5.000,00 KM u kupovini stana za Saru. Njihovi presstavnici su izrazili očekivanje da Sara i dalje ostane uzor mladima u Bratuncu, a da će oni sa svoje strane nastaviti da aktivno učestvuju u afirmaciji sporta u našoj opštini.